fbpx

Tysk – Online

Tilfredshedsgaranti 

Tysk online er til dig, der går i gymnasiet, og som ønsker den fleksibilitet, som onlineuniverset byder på, men samtidig ønsker fordelene ved at lære tysk sammen med andre. I dette onlineforløb vil du lære tysk i trygge rammer, hvor der er plads til at have det sjovt, mens du lærer. Få undervisning i høj kvalitet til en pris, der er til at betale.

Lær tysk og lær engelsk online
Onlineundervisning - Klassetrin

Niveau - Ungdomsuddannelser

Hvis du går i gymnasiet har du mulighed for et af vores online forløb.

Hvormange er online hos Læringsfællesskabet

Hvor mange

4 – 5 elever per hold.
Mulighed for 1:1-undervisning.

Hvornår er der Sprog&Sport

Hvornår

Næste hold opstartes i uge 10.

Hvor meget koster lektiehjælp

Pris

Fællesskab:
10 x 90 minutter: 2.775 kr (185 kr/t)

1:1-undervisning: 595 kr/t

Uddannede undervisere

Vi bruger uddannede sprogundervisere med kendskab til skolens pensum og læringsmål.

Speciale i fremmedsprog

Sjov og motiverende sprogundervisning med fokus på sproglig sikkerhed.

10 års erfaring

Mere end 10 års erfaring med privatundervisning inden for fremmedsprog.

Online sprogundervisning

Lær sammen online

Faget tysk bliver lidt for ofte beskrevet som tørt, kedeligt og svært. En af grundene til det er, at tysk i høj grad stadig bliver undervist via traditionel tavleundervisning og udenadslære.

Læringsfællesskabet bryder op med dette læringssyn og faciliterer en anderledes og nytænkende undervisning, hvor samarbejdsøvelser og sprogaktiviteter er en stor del af undervisningen. Du vil i dette forløb udvikle dig sprogligt sammen med ligesindede, og derigennem opnå en større sproglig selvtillid og tro på egne evner.

 

Forløbsoversigt

Niveau 1

Niveau 1 henvender sig til 1. og 2. g elever, som ønsker at starte med det basale for at få et godt fundament til videre udvikling og stå stærkere. Fokus ligger på både mundtlig kommunikation, grammatik og kulturforståelse. Vores mål er at styrke din sproglige selvtillid og vise dig, hvor meget du kan – selv med et begrænset ordforråd.

Mandag: 16:30-18:00

Onsdag: 16:30-18:00

Niveau 2

Niveau 2 henvender sig til elever i 2.g og går i dybden med nøgleemner fra 2.g. Også på niveau 2 er der fokus på mundtlig kommunikation, grammatik og kulturforståelse. Tryghed ved sprog og succesoplevelser er essentielle for den sproglige udvikling, hvorfor vi har fokus på dette.

Tirsdag: 16:30-18:00

Onsdag: 16:30-18:00

Niveau 3

På niveau 3 vil du dykke et spadestik dybere i det tyske sprog. Der vil blive taget fat på A-niveau emner, herunder mere kompleks grammatik og sproglige nuancer. Prøveeksamener er en del af forløbet og vil hjælpe med at evaluere og styrke dine færdigheder. På niveau 3 Klæder vi dig sprogligt godt på til eksamen i 3.g.

Onsdag: 16:30-18:00

Torsdag: 16:30-18:00

1:1 Forløb

I vores 1:1 undervisning får du tilkoblet din helt egen sproglærer. Underviseren vil bruge den første time på at vurdere dit niveau, hvorefter der bliver skræddersyet en undervisningsplan. Her får du en undervisning, der er tilrettelagt kun til dig af en at vores uddannede undervisere.

Lær tysk online

Lær tysk online

Kvalitet kombineret med prisvenlighed

Undervisning til kun 195 kr/t

Hos Læringsfællesskabet kan du få tyskundervisning af uddannede undervisere til kun 195 kr/t, hvilket betyder, at et forløb koster 2.925 kr. Grunden til, at vi kan lægge prisen markant under andre udbydere, er fordi vi lærer i fællesskab. Hvis du ønsker 1:1 undervisning af en af vores dygtige undervisere, er dette også muligt. Prisen for 1:1 undervisning er 595,- kr/t.

10 ugers forløb

Forløbets varighed

Et online forløb består af 10 undervisningsgange, som hver varer 90 minutter. Der er ikke undervisning i skoleferierne og på helligdage. Det vil sige, hvis du har valgt et forløb der strækker sig over én skoleferie og én helligdag, så vil dine 10 undervisningsgange fordele sig over 12 uger. 

Hvad vil du få ud af et forløb?

Hvad vil du få ud af et forløb?

Z

Sproglig sikkerhed

Støttende miljø og opmuntring til aktiv deltagelse styrker elevens selvstændighed og initiativ i sprogbrug.

Z

Eksamensforberedelse

Du har muligheden for at prøve en eksamen før du står i den rigtigt, og vi kan derfor aktivt forberede dig.

Z

Udviklingssamtale

I slutningen af forløbet kan forældre tilkøbe en samtale angående, hvordan det er gået, og hvilke udviklingspunkter der er.

Z

Sproglig udvikling

Målrettet undervisning i relevante sprogemner og praktisk anvendelse forbedrer elevens sproglige færdigheder og selvtillid

Z

Indsigt og træning i gymnasiets forventninger

Fordi vores undervisere er uddannet gymnasielærer ved vi, hvad der forventes af dig og kan træne dig i netop dette.

Z

Motivation

Bliv klædt på til at kunne deltage aktiv i sprogundervisningen og find glæden ved at tale et fremmedsprog.

TESTIMONIALS

Hvad siger eleverne

I Jacobs tyskundervisning har jeg været dybt imponeret over hans ekspertise og passion for at lære sproget fra sig. Han har en special evne til at gøre komplekse grammatiske regler lette at forstå, udover det har han en special evne til at gøre undervisningen interessant og er åben for ideer og emner som vi arbejder med i skolen. Den tilgang han tager til undervisningen, gør at jeg får lyst til at lære mere.

Jeg har oplevet et sjovt læringsmiljø, hvor jeg som elev føler mig tilpas og motiveret til at lære mere. Niveauet bliver gradvist øget hvilket også afspejler sig i mine karakter som er stigende efter begyndelse på ekstra tysk. Jeg føler mig mere selvsikker i mit tyske takket være vejledningen og støtten i undervisningen.

FAQ

Hvilke emner kommer vi rundt om?

Hvert forløb beskæftiger sig med 3 hovedemner, som vi sammen dykker ned i. Emnerne er nøje udvalgt ud fra, hvad deltagerne typisk vil møde af emner i gymnasiet. På den måde kan vi forberede deltagerne på gymnasieundervisningen.

Hvornår er undervisningen?

Næste forløb starter i uge 10
Undervisningen foregår i tidsrummet 16:30-18:00.
Undervisningsdagen afhænger af hvilket niveau og fag, du vælger.

 

Hvad hvis jeg er syg?

Den sidste fredag i hver måned afholdes der en undervisningsgang for de elver, som var har været syge eller ikke har kunnet deltage i undervisningen i løbet af måneden. Denne undervisning ligger fra 14:00-16:00.

Hvad er læringsgrundlaget?

Læringsfællesskabet har udarbejdet en læringsfilosofi på baggrund af social og erfaringsbaseret læringsteori. Social læringsteori beskriver, hvordan mennesker lærer med og gennem hinanden. Erfaringsbaseret læringsteori beskriver, hvordan mennesker lærer gennem forskellige erfaringer og ved at reflektere over dette.

I praksis betyder det, at vi faciliterer spændende sprogopgaver, hvor deltagerne skal arbejde sammen om at løse disse. De vil skulle bruge deres fremmedsprog til at kunne løse disse opgaver, samtidig med at der sidder en underviser og faciliterer lærerprocessen.

 

Hvorfor lærer sprog sammen?

Ved at undervise i små grupper helt ned til 4 deltagere, opnår vi fordelene ved sprogindlæring i fællesskab uden vi går på kompromis med undervisningens kvalitet. Den bedste måde at styrke elevers sproglige selvtillid er ved at give positive oplevelser med sprogindlæring sammen med andre elever.

Hvad er prisen?

Et online tyskforløb koster: 2.925 kr.
Det betyder, at du betaler 195 kr. i timen for et online forløb.
1:1 undervisning koster: 595 kr./t

Hvem underviser?

For at sikre en god og kvalificeret undervisning, gør vi kun brug af undervisere, som er uddannet til at undervise i gymnasiet.

Hvilken onlineportal bliver brugt?

Vi bruger google meet, som er en meget enkel platform.
Der vil blive sendt en demonstrationsvideo ud angående brugen af platformen.

Sprogundervisning

Lær Engelsk og Tysk

Hvorfor skal jeg lære online i fællesskab?

Elev-elev-læring er speciel vigtig når det kommer til sprog, fordi sprog er noget som foregår mellem mennesker. Netop derfor udbyder Læringsfællesskabet engelsk online og tysk online i fællesskab. Vi faciliterer sjove og spændende onlineaktiviteter, hvor eleverne skal bruge deres sprogkundskaber til at løse disse opgaver. Dette er sjov, anderledes og mere effektiv måde at lære engelsk online og tysk online på. 

Vores forløb i engelsk online og tysk online kombinerer bekvemmeligheden ved online læring med fordelene ved gruppebaseret undervisning. Dette skaber en unik læringsoplevelse, hvor eleverne ikke blot lærer et sprog, men også udvikler sociale og kulturelle færdigheder gennem samspil med andre.

I vores engelsk online og tysk online kurser lægger vi stor vægt på at skabe et trygt og støttende læringsmiljø. Vores undervisere, med erfaring i både engelsk online og tysk online, er dedikerede til at støtte hver enkelt elev, sikre, at de føler sig trygge og er aktive i sprogindlæringen. Denne tilgang hjælper eleverne med at overvinde sprogangst og opbygge selvtillid.

Hvordan arbejder i med min sproglige selvtillid?

Et centralt element i vores onlineforløb i engelsk og tysk er vores fokus på at hjælpe eleverne med at overvinde deres nervøsitet for at tale sproget. Vi forstår, at frygten for at tale et nyt sprog og bekymringen for at lave fejl kan være store barrierer for effektiv sprogindlæring. Derfor har vi udviklet en række strategier og teknikker, der specifikt adresserer og reducerer denne nervøsitet.

I Læringsfællesskabet begynder vi med at skabe et trygt og støttende læringsmiljø. Vores undervisere er trænede i at opbygge et positivt og indbydende rum, hvor eleverne føler sig trygge nok til at tage chancer og eksperimentere med sproget. Vi bruger en række afslappede og interaktive øvelser, der gradvist øger elevernes komfort med at tale og bruge sproget i en række forskellige sammenhænge.

Vores tilgang i engelsk online” og tysk online handler ikke kun om at lære sproget, men også om at give eleverne de værktøjer og den selvsikkerhed, de har brug for for at kunne kommunikere frit og effektivt på engelsk eller tysk.

 

 

Bliv kontaktet

Bliv kontaktet for at blive en del af læringsfællesskabet. Vi glæder os til at se dig!

Bliv kontaktet