fbpx

Engelsk – Online

Tilfredshedsgaranti 

Velkommen til vores online engelsk forløb! Perfekt for dig, der ønsker fleksibiliteten fra et online format kombineret med fordelene ved at lære sammen med andre. Vi har fokus på at skabe faglig udvikling og større sproglig selvtillid via en engelskundervisning, som er spændende og fyldt med succesoplevelser.

Online sprogundervisning
Onlineundervisning - Klassetrin

Niveau - Ungdomsuddannelser

Hvis du går i gymnasiet, har du mulighed for et af vores online forløb.

Hvormange er online hos Læringsfællesskabet

Hvor mange

4 – 5 elever per hold. Mulighed for 1:1-undervisning.

Hvornår er der Sprog&Sport

Hvornår

Næste hold opstartes: Uge 10

Hvor meget koster lektiehjælp

Pris

Fællesskab:
10×90 minutter: 2.775 kr (185 kr/t)

1:1-undervisning: 595 kr/t

Uddannede undervisere

Vi brugere uddannede sprogundervisere med kendskab til skolens pensum og læringsmål.

Speciale i fremmedsprog

Sjov og motiverende sprogundervisning med fokus på sproglig sikkerhed.

10 års erfaring

10 års erfaring med privatundervisning inden for fremmedsprog.

Online engelskundervisning

Lær sammen online

Har du hørt, at mange lærer engelsk ved at spille computerspil? Dette er et godt eksempel på, hvordan et online fællesskab kan være godt for sprogtilegnelsen. Gennem forskellige samarbejdsøvelser og sjove opgaver, skaber vi et rum, hvor deltagerne får talt og lært en masse engelsk eller tysk med hinanden.

Er du nervøs for at række hånden op i sprogundervisningen og tale foran dine klassekammerater, så er et sprogforløb hos læreringsfællesskabet det helt rigtige valg. Vi arbejder aktivitet med at give sproglig selvtillid og begrænse fremmedsprogsangst.

 

Engelskforløb

Niveau 1

Niveau er perfekt til dig, som ønsker at arbejde med de grundlæggende engelskfærdigheder. Der fokuseres på grundlæggende grammatik, basal ordforråd og enkle samtaler på engelsk. Der lægges vægt på at opbygge en solid forståelse af det engelske sprog og dets grundstrukturer. Ligeledes er sproglig selvtillid en vigtig del af forløbet.

Tirsdag: 16:30-18:00

Niveau 2

Dette niveau bygger videre på de grundlæggende færdigheder fra niveau 1 og introducerer mere kompleks grammatik, et udvidet ordforråd, samt avancerede læse- og skriveteknikker. Der vil også være fokus på mere flydende og naturlig samtale på engelsk.

Onsdag: 16:30-18.00

Niveau 3

Dette niveau er designet til at finpudse og forbedre elevernes flydende sprogbrug, forståelse af komplekse tekster og evnen til at udtrykke sig præcist og nuanceret på engelsk. Der vil være fokus på avanceret grammatik, idiomatiske udtryk, og analyse af komplekse tekster.

Torsdag: 16:30-18:00

1:1 Forløb

I vores 1:1 undervisning får du tilkoblet din helt egen sproglærer. Underviseren vil bruge den første time på at vurdere dit niveau, hvorefter, der bliver skræddersyet en undervisningsplan. I dette forløb vil du ikke opleve fordelene af elev-elev-læring, men til gengæld vil du få et forløb, der er skræddersyet til dig og en underviser, som kun har fokus på dig.

Online forløb

Online forløb

Kvalitet kombineret med prisvenlighed

Et fagligt og personligt boost

Læringsfællesskabet tilbyder engelskundervisning med kvalificerede lærere til en pris af blot 175 kr. pr. time, hvilket resulterer i en samlet pris for et fuldt kursus på 2.625 kr. Vores konkurrencedygtige priser er mulige, fordi vi prioriterer gruppebaseret læring. For dem, der foretrækker mere personlig opmærksomhed, tilbyder vi også individuel 1:1 undervisning til 595 kr. pr. time med vores erfarne undervisere. 

10 undervisningsmoduler

Varigheden for et engelsk onlineforløb

I vores engelske onlineforløb tilbyder vi 10 undervisningsmoduler, hvor hvert modul varer 90 minutter. Vi underviser ikke under skoleferier og på helligdage. I tilfældet af dit online engelsk forløb strækker sig henover én skoleferie samt én helligdag, vil de 10 undervisningsmoduler strække sig over en samlet periode på 12 uger.

Hvad vil du få ud af et forløb?

Hvad vil du få ud af et forløb?

Z

Sproglig sikkerhed

Støttende miljø og opmuntring til aktiv deltagelse styrker elevens selvstændighed og initiativ i sprogbrug.

Z

Eksamensforberedelse

Du har muligheden for at prøve en eksamen før du står i den rigtigt, og vi kan derfor aktivt forberede dig.

Z

Udviklingssamtale

I slutningen af forløbet kan forældre tilkøbe en samtale angående, hvordan det er gået, og hvilke udviklingspunkter der er.

Z

Sproglig udvikling

Målrettet undervisning i relevante sprogemner og praktisk anvendelse forbedrer elevens sproglige færdigheder og selvtillid

Z

Indsigt og træning i gymnasiets forventninger

Fordi vores undervisere er uddannet gymnasielærer ved vi, hvad der forventes af dig og kan træne dig i netop dette.

Z

Motivation

Bliv klædt på til at kunne deltage aktiv i sprogundervisningen og find glæden ved at tale et fremmedsprog.

TESTIMONIALS

Hvad siger eleverne

I Jacobs undervisning har jeg været dybt imponeret over hans ekspertise og passion for at lære sproget fra sig. Han har en special evne til at gøre komplekse grammatiske regler lette at forstå, udover det har han en special evne til at gøre undervisningen interessant og er åben for ideer og emner som vi arbejder med i skolen. Den tilgang han tager til undervisningen, gør at jeg får lyst til at lære mere.

Jeg har oplevet et sjovt læringsmiljø, hvor jeg som elev føler mig tilpas og motiveret til at lære mere. Niveauet bliver gradvist øget hvilket også afspejler sig i mine karakter som er stigende efter begyndelse. Jeg føler mig mere selvsikker i mit tyske takket være vejledningen og støtten i undervisningen.

FAQ

Hvilke emner kommer vi rundt om?

I vores online engelsk beskæftigerer vi os med to primære temaer pr. forløb, som vi dykker grundigt ned i sammen. Disse temaer er nøje udvalgt for at matche de emner, elever typisk støder på i gymnasiet. Denne metode sikrer, at vi forbereder deltagerne effektivt til den kommende gymnasieundervisning i engelsk.

Hvornår er undervisningen?

Næste forløb starter i uge 10
Undervisningen foregår i tidsrummet 16:30-18:00.
Undervisningsdagen afhænger af hvilket niveau og fag, du vælger.

 

Hvad hvis jeg er syg?

Den sidste fredag i hver måned afholdes der en undervisningsgang for de elever, som har været syge eller ikke har kunnet deltage i undervisningen i løbet af måneden. Denne undervisning ligger fra 14:00-16:00.

Hvad er læringsgrundlaget?

Læringsheltene har udarbejdet en læringsfilosofi på baggrund af social og erfaringsbaseret læringsteori. Social læringsteori beskriver, hvordan mennesker lærer med og gennem hinanden. Erfaringsbaseret læringsteori beskriver, hvordan mennesker lærer gennem forskellige erfaringer og ved at reflektere over dette.

I praksis betyder det, at vi faciliterer spænde sprogopgaver, hvor deltagerne skal arbejde sammen om at løse disse. De vil skulle bruge deres fremmedsprog til at kunne løse disse opgaver, samtidig med at der sidder en underviser og leder lærerprocessen.

 

Hvorfor lærer sprog sammen?

Ved at tilbyde engelskundervisning i små grupper med helt ned til 4 deltagere, sikrer vi en balance mellem fordelene ved fælles engelskundervisning og opretholdelse af høj undervisningskvalitet. En nøgle til at styrke elevernes sproglige selvtillid i engelsk er at skabe positive og understøttende læringsoplevelser i gruppesammenhæng.

Hvad er prisen?

Et online forløb koster 2.625 kr.
Det betyder, at du betaler 175 kr. i timen for et online forløb.

Hvem underviser?

For at sikre en god og kvalificeret undervisning, gør vi kun brug af undervisere, som er uddannet til at undervise i gymnasiet.

Hvilken onlineportal bliver brugt?

Vi bruger google meet, som er en meget enkel platform.
Der vil blive sendt en demonstrationsvideo ud angående brugen af platformen.

Lær engelsk

Lær engelsk

Hvorfor skal jeg lære online i fællesskab?

Elev-elev-læring er speciel vigtig når det kommer til sprog, fordi sprog er noget som foregår mellem mennesker. Netop derfor udbyder Læringsfællesskabet engelsk online i fællesskab. Vi faciliterer sjove og spændende onlineaktiviteter, hvor eleverne skal bruge deres sprogkundskaber til at løse disse opgaver. Dette er sjov, anderledes og mere effektiv måde at lære engelsk online på. 

Vores forløb i engelsk online kombinerer bekvemmeligheden ved online læring med fordelene ved gruppebaseret undervisning. Dette skaber en unik læringsoplevelse, hvor eleverne ikke blot lærer et sprog, men også udvikler sociale og kulturelle færdigheder gennem samspil med andre.

I vores engelsk online kurser lægger vi stor vægt på at skabe et trygt og støttende læringsmiljø. Vores undervisere er dedikerede til at støtte hver enkelt elev, sikre, at de føler sig trygge og er aktive i sprogindlæringen. Denne tilgang hjælper eleverne med at overvinde sprogangst og opbygge selvtillid.

Hvordan arbejder i med min sproglige selvtillid?

Et centralt element i vores onlineforløb i engelsk er vores fokus på at hjælpe eleverne med at overvinde deres nervøsitet for at tale sproget. Vi forstår, at frygten for at tale et nyt sprog og bekymringen for at lave fejl kan være store barrierer for effektiv sprogindlæring. Derfor har vi udviklet en række strategier og teknikker, der specifikt adresserer at reducerer denne nervøsitet.

I Læringsfællesskabet begynder vi med at skabe et trygt og støttende læringsmiljø. Vores undervisere er trænede i at opbygge et positivt og indbydende rum, hvor eleverne føler sig trygge nok til at tage chancer og eksperimentere med sproget. Vi bruger en række motiverende øvelser, der gradvist øger elevernes komfort med at tale og bruge sproget i en række forskellige sammenhænge.

Vores tilgang i engelsk online handler ikke kun om at lære sproget, men også om at give eleverne de værktøjer og den selvsikkerhed, de har brug for for at kunne kommunikere frit og effektivt på engelsk.

 

 

Bliv kontaktet

Vi sidder altid klar til at kontakte dig – Uanset om du har brug for en afklarende snak eller du er klar til at starte et forløb.

Bliv kontaktet